Curs Corel Draw pentru Desen Tehnic si desene CAD format dwg - Cursuri

Go to content

Main menu:

Curs Corel Draw pentru Desen Tehnic si desene CAD format dwg

Tehnic & Reduceri > > Reduceri >
Curs video pentru invatarea lucrului cu Aplicatiilor de tip C.A.D. pentru desen tehnic,  cu ajutorul programului Corel Draw.
Va recomandam Curs Desen Tehnic Autocad, un curs practic intensiv pentru cei care doresc sa realizeze proiectare C.A.D., dar nu cunosc regulile si standardele de desen tehnic.
Cursul dedicat studiului Aplicatiilor de tip CAD cu ajutorul programului Corel Draw, va fi explorat intr-un mod extrem de concret de-a lungul acestui traseu educational, alcatuit din 17 Lectii Video, sub forma unor filme in format quicktime la rezolutie de 880 / 684 pixeli.

Cursul Corel CAD se utilizeaza in conditii excelente daca urmeaza studiului Corel Draw, dar traseul educational se poate parcurge si in mod independent, urmarind doar aceste Lectii Video.

Aceasta este piesa studiata in primul atelier, desenul ei realizandu-se de la faza de schita scanata, pana la faza de desen de executie, la scara 1:1 si 1:10, intr-o aplicatie de tip CAD, fisierul rezultat fiind in format dwg si dxf.
Demonstrarea utilizarii instrumentelor va fi facuta pe suportul unor exercitii concrete, urmand un traseu de tip workflow de-a lungul acestui curs Corel CAD, atelier de lucru, care pleaca de la o schita de mana, facuta in atelier, cu o ... carioca. Vom scana aceasta schita si vom elabora desenul tehnic in limbaj CAD, cu ajutorul programului Corel Draw.
Atelier practic pentru creatie si tipar, aici >
Titlurile Lectiilor Video Corel C.A.D.

1_start: prezentarea atelierului - workflow
2_rulers: setarea liniarelor ( rulers )
3_page setup: stabilirea spatiului de lucru A3
4_rulers origin: stabilirea originii liniarelor rulers
5_grid_setup: setarea retelei de ajutatoare de grid, unitati de masura
6_incadrare: stabilirea dreptunghiurilor minime de incadrare
7_contur: trasarea efectiva a liniilor de contur ale desenului; optiuni de desenare cu Polyline Tool siSmart Drawing Tool, Freehand Tool
8_tipuri_linii: setarea tipurilor de linii utilizate, precum si a grosimii liniilor
9_linii_grosimi: mmodificarea unitatilor de masura pentru grosimea liniei; corectarea atribuirii de grosimi liniilor
10_hasurarea: hasurarea sectiunilor, modalitati de hasurare, setari ale hasurii
11_cotarea: inscrierea automata a cotelor, cotarea verticala, orizontala, linii de indicatie, cotare unghiulara automata in Corel Draw
12_modificare_cote: modificarea liniilor de cota, a sagetilor, a cotelor
13_cotare cerc: cotarea manuala a cercurilor, inscrierea simbolurilor inaintea cotei
14_exportul dwg: instalarea programelor gratuite de citire / modificare a fisierelor CAD, exportul desenului din corel in formate tipice CAD: dwg, dxf, vizualizarea si manipularea desenelor in afara programului Corel
15_editarea 3D: lucrul in spatiul tridimensional, simularea spatiului 3D in interiorul Corel Draw
16_edit scale: editarea scarii desenului dupa ce acesta a fost finalizat
17_edit more: optiuni suplimentare de editare: operatii boolene de shaping pentru marirea productivitatii, utilizarea dynamic guides pentru desenarea rapida, cu precizie
Aplicatie: desenul unei furci, cotare, utilizarea instrumentelor Corel pentru alte desene, material la rezolutie mare 1276 / 992 pixeli.
Curs Corel Draw CAD pentru desen tehnic
 
Back to content | Back to main menu