Aplicatii Android APK pentru Smartphone - Soft Design PRO

Soft Design PRO
Web   Logo   Print   Media   C.A.D.   3D
Go to content

Main menu:

Aplicatii Android APK pentru Smartphone

Aplicatii Google Play pentru Smartphone

Aplicatii Android pentru Smartphone in Google Play

Daca afacerea dvs. este deja prezenta in mediul online si daca este corect indexata, nu mai aveti nevoie decat de accesul la magazinul Google Play pentru smartphone, pentru a atinge toate segmentele de clienti.
Realizam aplicatii Android, asiguram publicarea in magazinul Google Play. Clientii dvs. trebuie doar sa instaleze aplicatia pe smartphone.

Un exemplu de aplicatie Android, publicata pe Google Play pentru clientii care folosesc smartphone, aici >
Aplicatia Android pentru smartphone poate fi realizata sub forma unei versiuni succinte a paginii dvs. web, exemplu >

Este necesar sa ne furnizati datele pe care le doriti evidentiate in aplicatia dvs. pentru smartphone, sa cititi conditiile de publicare Google Play sau sa ne permiteti noua sa va consiliem.
Majoritatea aplicatiilor se inscriu in regimul de publicare PEGI 3, deoarece clientul este responsabil de continutul informatiei pe a carei structura se construieste aplicatia smartphone.

PEGI 3

Conţinutul aplicatiilor cu acest rating este considerat adecvat pentru toate grupele de vârstă. Este acceptabil un oarecare nivel de violenţă în context comic (în general formele de violenţă din desenele animate de tipul Bugs Bunny sau Tom & Jerry). Personajele de pe ecran nu trebuie să poată fi asociate de copil cu persoane din viaţa reală, ele fiind în totalitate imaginare. Jocul nu trebuie să conţină sunete sau imagini care pot înspăimânta sau înfricoşa copiii mici. Nu trebuie utilizate expresii injurioase.

Este util de comparat continutul unei pagini web in structura Html/Php/CSS cu acelasi continut inglobat intr-o aplicatie Android pentru Smartphone, iar cel mai bun exemplu este pagina web softdesign.pro - cea pe care navigati acum. Aplicatia Android replica a paginii web este aici >

Aplicatia Android pentru Smartphone

va contine un titlu, o descriere, o serie de imagini care sa descrie produsele dvs., logo, informatii despre dezvoltator/date de contact, mail, telefon, pagina web.
Iata, spre exemplu, cateva imagini preliminare instalarii aplicatiei SoftEDU pentru Google Play, asa cum este ea vazuta de clientii nostri:


 
SoftDesign PRO 2017 - vizualizati la cel putin 963 px
Back to content | Back to main menu