Logo Design - Soft Design PRO

Soft Design PRO
Web   Logo   Print   Media   C.A.D.   3D
Go to content

Main menu:

Logo Design

Soft Design PRO


Logo Design

Logo vectorial sau sigla ajuta la individualizarea companiei dumneavoastra. Daca aveti un logo realizat profesionist, clar, sugestiv, clientii vor sti ca au ales o companie de incredere, care investeste in propria imagine. Asiguram concept de Corporate identity.

Imagine vectoriala sau bitmap
Logo vectorial se desneaza in format vectorial, astfel incat poate fi tiparit ori utilizat la absolut orice dimensiune, spre deosebire de imaginile bitmap, de tipul fotografiilor, care au o limita la zoom in afisare. Iata diferenta intre imagini vectoriale si bitmap, aici >

Informatii generale despre logo vectorial
Exista mai multe tipuri de logo. Astfel, logo grafic este o imagine abstracta, o forma geometrica ce sugereaza profilul companiei dvs. ori face trimitere la produsele pe care le realziati. Logo text este bazat pe numele firmei si evidentiat de un font deosebit, unic. Logo care combina imaginea si textul intr-o maniera creativa, personalizata, reprezinta de cele mai multe ori o alegere fericita. Asiguram conceptia pentru logo design pentru toate tipurile de afaceri. Informatii detaliate despre logo, aici >

Caracteristici Logo Design
Pentru o firma, logo este cel mai important element de identitate vizuala: el apare in toate documentele, in antet, pe pagina web, pe cartile de vizita, in mape, pliante sau materiale informative despre companie, de aceea este esential sa creem un concept unic si sugestiv, potrivit cu activitatea fiecarui client si cu mesajul pe care acesta doreste sa il transmita.
Identitate vizuala a firmei
Construim o identitate vizuala de la zero, sau putem reface identitatea vizuala existenta, ori elemente ale sale.

Putem reface un logo existent, o imagine importanta pentru client, dar care nu mai este disponibila in format vectorial. In foarte rare situatii este posibila o refacere in intregime a logo lucrand dupa o imagine de referinta jpg, dar ne putem apropia foarte mult de ideea originala.

Modul de lucru
Vom crea cateva variante de logo, iar clientul o va alege pe aceea care il reprezinta cel mai eficient. Preturile serviciilor de logo design depind si de numarul de variante livrate clientului, pana in momentul in care acesta ia o decizie.

La final, asiguram logo in format vectorial Adobe Illustrator (ai), Corel Draw (cdr) sau eps (encapsulated post script), astfel incat sa il puteti utiliza ulterior in orice alt material si la orice dimensiune, pentru meshuri, bannere, cataloage.

Preturi Logo Design
In functie de gradul de dificultate si de numarul de varante propuse, pretul orientativ pentru logo design este:

Logo, 1 propunere, 30 euro
Logo, 2 propuneri, 50 euro
Logo, 3 propuneri, 70 euro
Logo, 4 propuneri, 100 euro
Logo, mai mult de 4 propuneri - 150 ... 200 euro.

 
SoftDesign PRO 2017 - vizualizati la cel putin 963 px
Back to content | Back to main menu