Media Design - Soft Design PRO

Soft Design PRO
Web   Logo   Print   Media   C.A.D.   3D
Go to content

Main menu:

Media Design

Soft Design PRO


Media Design se refera la produse pe care le distribuiti ca reclame in media: spoturi TV, animatii, DVD de prezentare a firmei, prezentari dinamice. Exemplu >

Spoturi TV    
Spoturile video se produc adaptat cerintelor dumenavoastra, prin filmare, modelare 3D, postprocesare audio / video, conform standardelor de televiziune PAL sau NTSC, la cea mai buna calitate.

O excelenta oportunitate pentru firma si produsele dumenavoastra o reprezinta reclama gratuita pe youtube video service.
Noi ne ocupam de spoturile video, iar de distributie si audienta se ocupa gratuit youtube.  

O oportunitate excelenta si gratuita de a va prezenta produsele o reprezinta rularea unui spot video chiar pe televizorul sau monitorul din sala de asteptare a firmei, showroom, holul, antecamera unui birou.

DVD de prezentare

CD de Prezentare. Prezentari Multimedia
Oferim design media pentru DVD de Prezentare: animatii, scurte clipuri video care sa sintetizeze activitatea dvs.
CD-urile de prezentare pot contine informatii exhaustive
DVD de prezentaredespre firma, serviciile sau produsele dvs, filmulete si animatii flash, si, daca sunt realizate in mod profesional, pot impresiona clientii mai mult decat orice brosura sau pliant.
Sansele sunt mult mai mari ca cineva sa vizualizeze un DVD decat sa citeasca o intreaga brosura.
Un avantaj major este acela ca volumul de informatii care poate fi transferat este cu mult mai mare decat in cazul printurilor.
Discurile de prezentare pot avea forme diferite, dimensiunile unei carti de vizita sau ale unui CD clasic, si reprezinta un impact vizual major atunci cand prima impresie este foarte importanta.
DVD-urile de prezentare contin informatii esentiale despre firma, modalitati de contact, descrierea serviciilor sau a produselor oferite, sub forma de filmari, prezentari multimedia, animatii, aplicatii interactive, aplicatii flash.

Fotografia de produs
De multe ori, un set de fotografii contituie cea mai eficienta reclama pentru ca prezinta produsele intr-o maniera directa si simpla. Prezentarea unui complex imobiliar atrage imediat atentia clientului daca ii prezentam un set de fotografii exterioare si interioare ale imobilului pe care vrea sa il cumpere. Putem crea un catalog cu fotografii ale produselor dvs., realizam orice tip de fotorafie.

Fotografia de produs, proiect de dezvoltare mobiliara:

Cateva exemple de spoturi video:
Se pot anima simple fotografii ...
In Curs Adobe Photoshop CC puteti vedea ca acesta este capabil de editare video avansata, ca in acest exemplu >
In acest Curs de editare, montaj si efecte video puteti invata sa creati video clipuri, ca in acest playlist >
 
SoftDesign PRO 2017 - vizualizati la cel putin 963 px
Back to content | Back to main menu