Care sunt avantajele cursurilor video la distanta?

In cazul lectiilor video, cursantii urmaresc modul in care lectorul lucreaza in fata lor, pe desktopul calculatorului, in timp ce li se ofera explicatii audio. Cursantii reiau apoi operatiile demonstrate, aplicand cunostintele dobandite si lucrand in propriul ritm, acasa, pe calculatorul propriu.

Spre deosebire de cursurile care au loc la sediul trainerului, unde trebuie sa te deplasezi, sa te incadrezi intr-un program, sa participi impreuna cu o intreaga grupa de studiu si sa te adaptezi ritmului comun, sa transporti laptopul propriu, sa iti instalezi programele necesare la curs, sa comprimi tot procesul de invatare intr-un timp relativ scurt, avantajele cursului la distanta sunt:
1. Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii in stadiul initial si final, puse la dispozitia dvs. pe DVD;
2. Aveti propriul program de lucru, puteti extinde sau comprima invatarea, dupa disponibilitatea de timp;
3. Nu supuneti laptopul riscurilor transportului, nu va asumati cheltuieli de transport si nu pierdeti timp;
4. Lectiile video, exercitiile, documentatia - toate raman in posesia dvs., puteti sa le reluati sau sa apelati la ele oricand doriti.

Spre deosebire de cursurile online, unde desi platiti o taxa modica, aveti acces limitat in timp la tutoriale si exercitii, lectiile video pe DVD au din nou avantaje.
Cum informatia este perisabila, exista toate sansele ca peste un timp sa uitati operatiile si tehnicile invatate. In situatia in care lectiile video sunt insa in posesia dvs., puteti sa apelati la ele oricand doriti.