Pret program web design, cu ce program vom lucra - Cursuri

Go to content

Main menu:

Pret web design. Cat costa programul (NU cursul oferit de www.softedu.eu) cu care lucram?

Am testat zeci de programe web, de la solutii gratuite ca pagix, unde continutul se adauga online, dar nu ai posibilitatea de a salva structura paginii decat serverul lor, pana la programe gratuite - chiar Soft EDU ofera un curs cu un asemenea program web.
Nici unul nu este insa satisfacator pentru cerinte profesionale, iar de cand cerintele Html 5 / CSS 3 si responsive design au complicat foarte mult lucrurile, plaja acestor programe este tot mai restransa.
Acceptand ca solutiile gratuite au beneficii limitate, documentarea in acest sens a relevat acest program de web design, care are preturi incepand de la 20 euro licenta nelimitata in timp, pana la 70. Varianta de 20 euro este acoperitoare pentru a construi o pagina web la nivel de home user, iar cea de 70 - pentru nivel profesional.

Cursul este conceput pentru versiunea 12 Pro a programului X5, iar acum este actuala versiunea 14. Intre ele exista diferente, asadar asigurati-va inainte de a comanda cursul, ca puteti gasi versiunea 12, ori ca va puteti adapta la versiunea 14. Aceasta din urma are o interfata mai complexa, deoarece operatiile ce se pot executa sunt mult mai complexe: menul se poate aseza oriunde, se poate particulariza diferit in rezolutii responsive diferite.

Iata cateva capturi de ecran, in stanga intefrata versiunii Pro 12, in dreapta - Pro 14.
Back to content | Back to main menu