Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
M 1 Sisteme de transmitere a miscarii, teste computerizate
<< TEHNIC, REDUCERI > < TESTE >
Nou! Orice produs educațional din această pagină de prezentare poate fi achiziționat online, cu orice card VISA, Maestro, Star BT cu plata în rate sau card Pluxee - prima de carieră didactică, în magazinul online asociat acestei pagini:


Aceste teste se găsesc grupate într-un singur produs, din care puteți alege unul sau mai multe seturi de teste.
Produsul educațional cu plata online se află aici:

Pachete de Teste Computerizate, clasa XI-a, profil tehnic, nivel de calificare 3, pentru Modulul 1 Sisteme de Transmitere a Miscarii.
Pachetul cuprinde 12 teste, referitoare la urmatoarele unitati de invatare:
- dictionar de termeni tehnici referitor la organe de transmitere a miscarii
- transmisii mecanice, notiuni generale, parametrii transmisiilor, siguranta in functionare, conditii generale indeplinite de organe de masini
- transmisii cu roti dintate, caracteristici si clasificare, raport de transmitere, modulul rotii dintate
- transmisii cu roti de frictiune, definire, solutii constructive, reprezentare, avantaje si dezavantaje ale transmisiei prin roti de frictiune, materiale
- transmisii prin curele, rolul si elementele transmisiei prin curele, clasificare, conditii de exploatare, forme de curele, materiale, alunecare elastica
- transmisii prin cabluri, componenta cablului, clasificare, domenii de utilizare, raport de transmitere, materiale
- transmisii prin lanturi, raport de tranmisie, distanta intre axe, tipuri de lanturi si roti de lant, lungimea lantului, avantaje/dezavantaje, forme constructive, materiale
- osii si arbori, definire, solicitari ale osiei si arborelui, forme si solutii constructive pentru osii si arbori, materiale, zone componente, utilizare
- lagare, tipuri de lagare, clasificare, sarcini preluate de lagare, materiale pentru lagare, domenii de utilizare
- lagare cu alunecare - rulmenti, tipuri de rulmenti, clasificare, reprezentare, notare standard, incarcare - sarcini, domenii de utilziare, identificarea pe desen sau imagine a solutiei constructive, defecte ale rulmentilor, montajul rulmentilor
- angrenaje cu roti dintate, parametrii geometrici ai rotilor dintate, parametrii geometrici ai angrenajelor, interferenta, pasul, modulul, avantaje si dezavantaje ale transmisiei prin angrenaje, clasificare angrenaje de roti dintate, profilul evolventic, identificarea rotii dintate si a angrenajului dupa desen sau imagine, angrenare directa si angrenare cu roata intermediara.
- cuplaje, ghidaje, parametrii geometrici ai ghidajului, tipuri si solutii constructive de ghidaje, dfiniti, caracteristici, cuplaje permanente, cuplaje intermitente, cuplaje fixe, cuplaje elastice, identificarea unui cuplaj in desen / imagine, ambreiaje, cuplaj cardanic, cuplaj Oldham, cuplaj manson, cuplaj dintat cu gheare, cuplaj cu flanse, ambreiaj centrifugal.

Fiecare test contine un numar de 7 - 21 de intrebari. Testele sunt de tip lacunar, de completare, cu alegere unica, cu alegeri multiple, de potrivire intre coloane - elevul deplaseaza cu mouse-ul o expresii dintr-o coloana, pentru a stabili o legatura cu expresiile din alta coloana.

Testele pot fi aplicate in programul AEL, sau pur si simplu se copiaza pe un numar (nelimitat) de computere, unde pot fi rulate independent, de un numar nelimitat de elevi.

La inceputul testului, se introduce numele elevului. Testul se poate parcurge intrebare cu intrebare, sau se pot omite intrebari la care elevul poate raspunde mai tarziu.

La final, se afiseaza un raport, care contine: data si ora aplicarii testarii, numarul de intrebari totale, numarul de intrebari la care s-a raspuns corect, numarul de greseli, timpul de lucru, dar mai ales raspunsurile date de utilizator si raspunsurile corecte la fiecare intrebare.
Raportul se poate tipari sau se poate salva in format RTF (care poate fi deschis cu Wordpad, Word, Notepad).
Dupa parcurgerea testului, putem evalua rezultatele, putem vedea unde am gresit, apoi putem relua testul, pana obtinem un scor onorabil. Raportul afisat la final arata la ce intrebari am raspuns corect, la care am raspuns incorect si care ar fi fost raspunsul bun.
Din acest motiv, testele sprijina elevii si in procesul de invatare a notiunilor continute de disciplina respectiva.
Back to content