Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

Design interior, amenajari interioare

<< AUTODESK CAD 3D
Design interior, amenajări interioare, design de mobilier

Designul interior poate fi prezentat beneficiarului printr-o simulare computerizată, modelare 3D urmată de o randare care reprezintă produsul final. În acest sens, vă oferim 3 cursuri în care învățați să realizați acest lucru:

Parcurgând două din cele 3 cursuri (3D Studio Max urmat de una din cele două soluții de randare), veți putea sa dați viață creativității și veți realiza orice scenă vă propuneți!

Acesta este pachetul de cursuri pentru Design Interior, amenajări interioare, design mobilier, randare arhitecturală:

  • Pachet varianta 1: Curs 3D Studio Max + curs randare V-Ray (nu conține Arnold)
  • Pachet varianta 2: Curs 3D Studio Max + curs randare Corona Renderer (nu conține Arnold)

Considerații generale
Cursul 3D Studio Max și cursurile de randare avansată cu V-Ray și Corona Renderer oferă detalii despre modelarea 3D și randarea avansată foto realistă a scenelor de design interior, design de mobilier, simulare 3D exterioară.

Profesia de specialist în design interior nu se află strict sub monopolul meseriei de arhitect, ea putând fi exercitată și de cei care s-au specializat în proiectarea designului interior. Mai mult, arhitecții angajează deseori specialiști în design interior, amenajări interioare.
Proiectantul de design interior urmărește “umplerea” eficientă, funcțională și estetică a spațiului.  
Modelarea 3D sau simularea amenajării spațiului este eficientă pentru că permite beneficiarului să anticipieze aspectul estetic și funcțional al locuinței, magazinului, biroului, spațiului comercial, poate aduce modificări fără a fi nevoit să construiască efectiv.
De regulă, acest lucru îl realizeaza artiști care s-au specializat în design interior, cei care au atât capacitatea de a oferi soluții estetice și funcționale, dar mai ales în a realiza prezentarea acestora.
O modalitate eficientă de a prezenta soluții de design interior o reprezintă modelarea 3D, urmată de randare – produsul final al randării este un model 3D care va integra toate detaliile proiectului.
Pagina noastră vă ofera soluții pentru ambele secțiuni, atât pentru simularea – modelarea 3D, cât și pentru obținerea produsului final: randarea.

După definitivarea volumelor şi amplasamentului în incintă astfel încât să fie obţinut un maxim de funcţionalitate, stabilim gama tonală şi materialele. Astfel, clientul poate alege soluţia optimă, comparând mai multe simulări 3D.
Iată un studiu de amenajare interioară cu patru variante cromatice:
Iată câteva exemple de modelare 3D și randare pentru design de mobilier. Am plecat de la idee a Daily Civil Engineering, o măsuță interesantă:
Am realizat un tutorial gratuit pentru construcția măsuței, aici >
Am exploatat apoi conceptul interesant al măsuței, adăugând un scaun retractabil și câteva piese de mobilier în aceeași idee,  populând scena interioară:
Veți învăța să realizați chiar aplicații 3D interactive, prezentări dinamice pentru design interior, astfel încât clienții se pot orienta singuri în spațiul 3D pentru a examina scena din toate unghiurile posibile.
Am prezentat deja în secțiunile amintite mai sus câteva exemple pe care vom învăța să le construim în curs - deschideti randările interactive din galeria de mai jos:
Tur virtual interactiv
Randare 3D interactiva
Prezentari virtuale arhitecturale
Tur virtual interior
Puteți realiza pachete de prezentări, oferind beneficiarului atât randarea exterioară cât și cea de interior, pentru o imagine cât mai completă asupra produsului:
Atmosfera și subtilitatea amenajării interioare pot fi subliniate prin studii de lumină:
Arhitecții și dezvoltatorii imobiliari au deseori nevoie de randarea exterioară a clădirii, pentru ca beneficiarul să înțeleagă forma și funcționalitatea spațiului, deseori urmând modificări ale acestuia:
Back to content