Curs 3D Studio Max, modelare 3D, randare arhitecturală - Cursuri

Logo Soft EDU

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

Curs 3D Studio Max, modelare 3D, randare arhitecturală

< AUTOCAD C.A.D. >
Ce este 3D Studio Max?
Ce invatam in Curs 3D Studio Max
Versiunea 3D Studio Max folosita in curs
Ateliere practice 3D Studio Max

Nivel de pregătire: începător, mediu, avansat, expert.

Curs Video 3D Studio Max


Modelare 3D, animație, simulare 3D, texturare, iluminare, randare - ISBN 978-973-0-21172-6

În ce constă cursul 3D Studio Max?

Cursul video 3D Studio Max este alcătuit din 3 DVD conținând 208 lecții video și peste 580 de exerciții în format 3D Studio Max *max sau *3DS, aflate în stadiul inițial, intermediar și final, astfel încât la finalul unei lecții video să vă puteți evalua progresul.

Exerciții 3D Studio Max

Exercițiile care însoțesc cursul 3D Studio Max sunt foarte importante, deoarece prin decompunerea scenei se poate analiza modul în care aceasta a fost realizată, se pot studia
materialele folosite, setările pentru texturi și materiale procedurale, geometria și natura modelelor 3D, modificatorii aplicați, timpii de animație și ritmul animației.
Aveți la dispoziție peste 330 de fișiere presetate, pe care să le încărcați pentru a obține rapid un produs final: fișiere Biped, lumini fotomerice IES, imagini HDRI, texturi, materiale de tip *.mat., dar și documentație Pdf, acolo unde aceasta este indispensabilă.

Cursul 3D Studio Max vă oferă acces direct la mii de modele 3D cu licență de utilizare gratuită, pe care le puteți folosi in aplicatiile dvs.


Exemple de modelare 3D realizată cu 3D Studio Max, aici >
Exemple de animații realizate cu 3D Studio Max, aici >
Cu 3D Studio Max se pot realiza scene panoramice interactive. Funcționează numai cu QuickTime Player >
Descărcați fișierele. Trageți cu mouse-ul de scenă pentru a deplasa perspectiva!


Lecțiile video 3D Studio Max


Au rezoluția de 1366 / 768 pixel, în format Quicktime.
Versiunea 3D Studio Max folosită în curs este 2016 - 2017, dar lecțiile video sunt perfect compatibile cu versiunile 3D Studio Max 2018 și 2019, deoarece diferențele dintre versiuni sunt practic inexistente, așa cum arată Autodesk AICI >

Descriere Curs 3D Studio Max


În primele două DVD vom învăța modelarea Poly, modelarea NURBS, NURMS, Spline, dar și animația, controlerele de animație, astfel încât vom putea modela 3D și anima orice obiect.
În al treilea DVD vom studia texturarea, iluminarea și randarea avansată, de la Scanline și Clay Render, până la Mental Ray Global Illumination, tehnici avansate Final Gather, GI Photon Map, Caustics.

Iată o secvență de lecție video pentru randarea în 3D Studio Max.

Randarea 3D Studio Max

Mostre Curs 3D Studio Max

Iată rezumatul video al primelor 2 DVD ale Cursului 3D Studio Max

| DVD 1 | DVD 2 |

Curs 3D Studio Max, DVD 1

Curs 3D Studio Max, DVD 2


Mostre Curs 3D Studio Max

Secvențe din lecții video Curs 3D Studio Max 2016 - 2018


Mai multe mostre video în canalul youtube aici > Puteți examina 7 secvențe din lecțiile video, alegând thumbnailul din lista din dreapta.
DVD 3: Atelier 1 3D Studio Max, diferite variante de iluminare ale aceleiași scene, la momente diferite

DVD 3: Atelier 2, etape ale iluminării în 3D Studio Max: default scanline, mental ray, final gather, global illumination
DVD 3: Atelier 3, iluminare globală și randare arhitecturală, render interior și exterior, render de zi / noapte

Exemple de exerciții folosite în Curs 3D Studio Max, secvențe din curs

Randarea filmelor cu 3D Studio Max

3D Studio Max randează imagini sau filme. În fiecare situație, backgroundul poate fi setat încă din interiroul programului, astfel încât renderul să conțină un cer (imagine) sau un cer animat (video clip), spre exemplu.
Dacă dorim să editam cerul sau orice alt background ulterior randării, acest lucru este posibil, setând formatul de ieșire ca secvență de imagini PNG cu canal alpha, sau transparență.

Pentru post procesarea renderului, vă sugeram Curs editare video sau Curs Sony Vegas - în acest caz am înlocuit cerul într-o secvență randată Png cu Alpha Channel.

Randare arhitecturala 3D Studio Max

Deplasați cursorul peste imaginile de mai jos, pentru a examina stadii ale proiectului 3D Studio Max:

Pluginuri 3D Studio Max
Progamatori entuziaști au dezvoltat pluginuri gratuite pentru îmbunătățirea modelării și animării 3D. Iată câteva, precum și modul de lucru descris în DVD 3:
Este dificilă alinierea la vertex a două forme geometrice complexe, sau alinierea unui obiect de tip Line la o suprafață neregulată. Pluginurile gratuite 3D Studio Max ne oferă soluția și în acest caz.

Glue Plugin permite lipirea unei forme complexe de suprafața complexă a unui suprafețe neregulate, a diferitelor obiecte aliniate vertical la suprafața aceleiași suprafețe neregulate.

Aplicația este ideală pentru a crea scene ambientale, în care există o șosea și vegetație lipită la suprafața neregulată a reliefului.
Cuprinsul complet al cursului 3D Studio Max, aici >
Curs 3D Studio Max 2015 - 2018
Back to content