Programe alternative la Autocad - Soft EDU

Go to content

Main menu:

Programe alternative la Autocad

Tehnic & Reduceri > Resurse Gratuite
Va oferim mai multe variante de cursuri pentru a invata desenarea si proiectarea C.A.D. (computer aided design).

Cursurile Autocad 2015 - 2017 si  Curs european Autocad 2008 se refera la studiul programelor produse de Autodesk, ca si cursul de modelare tridimensionala 3D Studio Max 2016.
Pentru cei care nu isi permit o licenta Autocad, am prezentat cursul Autocad Alternativ, o excelenta alternativa, gratuita si legala chiar si in scopuri comerciale. Programul propus spre studiu este identic cu Autocad.
Cursul nanoCAD este a doua optiune pe care o oferim.
Desenarea unui dreptunghi in Curs Autocad 2015-2017
Desenarea unui dreptunghi in Curs Autocad Alternativ
Desenarea unui dreptunghi in Curs nanoCAD
Iata si cateva directii de documentare pentru programe C.A.D. alternative, unele gratuite, altele cu pret mai mic decat cel al produselor Autodesk: nanoCAD, QCad, NaroCAD, SolveSpace, Packly, CofeeSCAD, Sketchup, ProgecAD, BricsCAD, DesignCAD, Vectorworks, FreeCAD, LibreCAD, BRL-CAD, OpenSCAD, TurboCAD, HyperFun, CadQuery, Antimony, SolveSpace, OpenJSCAD, CofeeSCAD, ZCad, PythonCAD, Archimedes, gCAD3D, Cometdocs, qCad, creoElements.

SketchUp (numit anterior  Google Sketchup) este un program de modelare 3D pentru o gama larga de aplicatii, ca arhitectura, inginerie.
LibreCAD (numit initial QCad then CADuntu) este un program open source 2D CAD pentru Windows, Apple si  Linux.
QCAD
Aplicatia realizeaza draft si annotate in dou dimensiuni. Este un instrument  pentru toate tipurile de desen tehnic lucreaza sub Windows, Mac OS X and many Linux and Unix Systems, and of course, it is completely free.
FreeCAD
Program tip Open Source pentru modelarea 3D in domeniul ingineriei mecanice si a proiectarii de produs, functioneaza in mod identic cu Catia V5 si ruleaza sub sisteme de operare Windows, Mac OSX and Linux platforms.
Archimedes
O aplicatie de modelare 3D care permite crearea de forme 3D complexe.


BRL-CAD
CAD care realizeaza geometrie interactiva, contine instrumente de proces, contine librarii vaste si eficiente, realizeaza geometrii complexe.
gCAD3D
Acest program gratuit ofera desenare in spatiul 2D dar si instrumente 3D in spatiul 3D Open GL, un sistem intern de interpretare NC.  
PythonCAD
Pentru utilizatorii de Linux acesta este un pachet  scris in limbaj de programare Python, simplu de folosit fara a necesita o experienta prealabila.
progeCAD
Este gratuit pentru uz individual, dar ca majoritatea variantelor prezentate aici, nu poate insa disponibil pentru scop comercial, seamana oarecum cu Autocad.
Cometdocs
Converteste in mod gratuit PDFs in DFX si DWG
Google SketchUp
Alternativa  Google pentru programele plaitte, uneori cu licente exorbitante, program versatil care reprezinta o alternativa pentru studenti si ingineri.
BRL-CAD
Creo Elements
Una din cele mai populare alegeri pentru lucrul in spatiul 3D, foarte rapid si flexibil si contine multe optiuni incluse in Autocad.
Va invitam sa explorati aceste programe.


 
Copyright 2017. Vizualizati intreg continutul la rezolutie de cel putin 1200 pixel.
Back to content | Back to main menu