Produse in Sistemul Electronic de Achizitii Publice - Soft EDU

Go to content

Main menu:

Produse in Sistemul Electronic de Achizitii Publice

Preturi, Comenzi
NOU: Pentru institutii, achizitile se pot face in sistemul electronic de achizitii publice SEAP.

In sistemul electronic de achizitii publice SEAP, produsele se pot cauta dupa numele producatorului (TIPA MARIUS GEORGE) cautand in campul A ofertant, sau dupa numele produsului educational cautand in campul B denumire produs / serviciu / lucrare, asa cum este ilustrat mai jos:
Soft educational, cursuri in SEAP

Toate produsele educationale se afla la cod CPV:  80000000-4 -  Servicii de invatamant si formare profesionala (Rev.2)

Pentru usurinta identificarii produselor in sistemul electronic de achizitii publice SEAP, iata Catalogul de produse SEAP >>
La solicitarea dvs., putem include in oferta de achizitii directe SEAP orice alt produs prezentat in aceasta pagina web, in acest moment catalogul SEAP contine doar 10 pozitii de listare.

Iata fisele de produs pentru cele 10 oferte listate pana acum:

La achizitia directa prin SEAP va rugam sa nu modificati conditiile de plata, respectiv cele de expediere mentionate acolo:
Conditii de livrare
Se expediaza prin curierat DVD-urile care contin lectiile video si exercitiile in format Autocad / DGW, in urma receptionarii contractului completat si semnat si a dovezii de plata.
DVD-urile pot fi multiplicate in orice numar de exemplare, dar pot fi folosite numai in cadrul institutiei care a facut achizitia, cu respectarea conditiilor de licentiere prevazute in contract: http://softedu.eu/licenta.html

Conditii de plata:
Pentru comanda este necesara completarea contractului de servicii, stampilat si semnat pe fiecare pagina, avand bifata mentiunea "licenta multipla" expedierea sa catre producator precum si dovada platii in contul mentionat in SEAP sau in antetul contractului. Plata se face in avans. ATENTIE: PFA nu au dreptul sa deschida cont la trezorerie.

NU SUNT PLATITOR DE TVA.
 
Copyright 2017. Vizualizati intreg continutul la rezolutie de cel putin 1200 pixel.
Back to content | Back to main menu