Produse în Sistemul Electronic de Achiziții Publice SEAP - Cursuri

Logo Soft EDU

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

Produse în Sistemul Electronic de Achiziții Publice SEAP

< PREȚURI, COMENZI >

Achiziții SEAP

Pentru instituții, achizițiile se pot face în sistemul electronic de achiziții publice SEAP. Cursurile și softul educațional prezentat în pagina softedu se califică pentru proiectul ROSE.

În sistemul electronic de achiziții publice SEAP, produsele se pot căuta după numele producătorului (TIPA MARIUS GEORGE) căutând în câmpul A ofertant, sau după numele produsului educațional căutând în câmpul B denumire produs / serviciu / lucrare, așa cum este ilustrat mai jos:
Soft educational, cursuri in SEAP

Toate produsele educaționale se află la cod CPV:  80000000-4 -  Servicii de invatamant si formare profesionala (Rev.2)

Pentru ușurința identificării produselor în sistemul electronic de achizitii publice SEAP, iată Catalogul de produse SEAP >>
La solicitarea dvs., putem include în oferta de achizitii directe SEAP orice alt produs prezentat în această pagină web, în acest moment catalogul SEAP conține doar 10 poziții de listare.

Iată fișele de produs SEAP pentru cele 10 oferte listate până acum:

La achiziția directă prin SEAP vă rugăm să nu modificați condițiile de plată sau condițiile de expediere menționate acolo, pentru că vom refuza tranzacția:
Condiții de livrare SEAP
Se expediază prin internet sau poștă matrițele DVD-urilor care conțin lecțiile video și exercițiile în format Autocad / DGW, în urma recepționării contractului completat și semnat și a dovezii de plată. Confirmarea de primire reprezintă documetul de recepție a produselor comandate.
DVD-urile pot fi multiplicate în orice număr de exemplare, dar pot fi folosite numai în cadrul instituției care a făcut achiziția, cu respectarea conditiilor de licențiere prevăzute în contract: http://softedu.eu/licenta.html

Conditii de plată SEAP
Pentru comandă este necesară completarea contractului de servicii, ștampilat și semnat pe fiecare pagină, având bifată mențiunea "licență individuală / multiplă" expedierea sa către producator, precum și dovada plătii in contul menționat în SEAP sau în antetul contractului. Plata se face în avans. ATENȚIE: P.F.A. nu au dreptul să deschidă cont la trezorerie.

NU SUNTEM PLĂTITORI DE TVA.
Back to content