Comandă soft educațional, cursuri și reconversie profesională - Cursuri

Go to content

Main menu:

Comandă soft educațional, cursuri și reconversie profesională

Preturi, Comenzi >

Formular de contact

Apăsați butonul "Trimite" o singură dată, în câteva secunde veți fi redirectionați la pagina centrală.


Tip
Comanda curs la distanță, soft educațional

Comanda unui produs se face prin formularul din dreapta, sau direct la adresa mariustipa@gmail.com
Daca avem e-mailul dvs. vă putem anunța despre promoții și produse noi.

Acesta este contractul (obligatoriu), pe care vă rugam să îl semnati pe fiecare pagină, să îl scanați/fotografiați și să îl retrimiteți prin email.
Completarea contractului se face astfel.

Expediere și plată:
1. File sharing
Plata se face în avans, prin virament bancar sau depunere de numerar în contul menționat în contract, depunerea se face de pe contul / numele persoanei fizice pentru licența individuală.
Îndată ce banca ne confirmă plata și avem contractul completat (scanat, trimis pe mail), produsul poate fi descărcat de pe internet, de la linkurile pe care vi le furnizăm prin filesharing - detalii tehnice în sectiunea Suport Tehnic, pct. 13.
Puteți avea produsele comandate în aceeași zi!

Comenzile a căror valoare este mai mică de 400 Lei se expediază numai prin internet. Pentru comenzi mai mari, putem expedia produsele prin poștă sau prin curier rapid, cu plata la destinatar, ulterior confirmării plății de către bancă.
Factura se expediază prin postă, la adresa poștala indicată în contract.

2. SEAP
Achiziții în SEAP - Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pentru institutii bugetare care sunt obligate să achiziționeze prin SEAP, detalii aici >>

3. La sediu:
Dacă locuiți în Timișoara sau aveți posibilitatea de a ridica produsele de la sediul nostru. Plata se face numai în cont bancar!

Produsele educaționale se adresează exclusiv beneficiarilor finali și NU pot fi comandate de firme producătoare de materiale didactice sau firme care comercializează produse educaționale, în vederea documentării.
Licența individuală presupune utilizarea produsului strict pentru instruirea proprie și exclusiv pentru propriul beneficiu.
Licența multiplă se aplică la nivel de instituție, cu număr nelimitat de utilizatori, dar care aparțin aceleiași instituții care a contractat produsul. Ambele licențe sunt nelimitate în timp.

ATENȚIE! Licența individuală se facturează pe numelele persoanei fizice, licența multiplă se facturează pe numele instituției. Nu se pot factura licențe individuale pentru întreaga instituție.
Plata se face de pe contul / numele persoanei fizice pentru licența individuală, respectiv de pe datele / contul instituției pentru licența multiplă.

Oferim comision pentru intermedierea vânzării de produse!
Chiar dacă nu achizitionați un produs acum, vă sfătuim să trimiteți un mail cu titlul care vă interesează, ca să fiți anuntați în eventualitatea unei promotii.
Verificați periodic lista de prețuri, deoarece se modifică în timp.
Lansarea unei comenzi presupune în mod implicit că ați citit, înteles și sunteți de acord cu condițiile de utilizare a produselor.
Încheierea unui contract este obligatorie pentru furnizarea de servicii software.


 
Back to content | Back to main menu