Comandă soft educațional, cursuri și reconversie profesională - Cursuri

Logo Soft EDU

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

Comandă soft educațional, cursuri și reconversie profesională

< PREȚURI, COMENZI >

Comandă curs la distanță, soft educațional


Comanda unui produs se face direct la adresa mariustipa@gmail.com

Daca avem e-mailul dvs. vă putem anunța despre promoții și produse noi.
Cei care nu doresc să-şi dea acordul de prelucrare a datelor personale, sunt rugaţi să precizeze că nu doresc păstrarea e-mailului personal în baza noastră de date.

Ne puteți contacta și pe What's Up:Acesta este contractul (obligatoriu), pe care vă rugam să îl semnati pe fiecare pagină, să îl scanați/fotografiați și să îl retrimiteți prin email.

1. Expediere și plată


Plata se face în avans, prin virament bancar sau depunere de numerar în contul menționat în contract, depunerea se face:
  • de pe contul / numele persoanei fizice pentru licența individuală,
  • de pe contul instituției pentru licență multiplă.

Plata în contul băncii Transilvania se face numai în LEI. Pentru plata în altă monedă, vă rugăm solicitați informații.

Îndată ce banca ne confirmă plata și avem contractul completat (scanat, trimis pe mail), produsul poate fi descărcat de pe internet, de la linkurile pe care vi le furnizăm prin filesharing.
Puteți avea produsele comandate în aceeași zi!

Comenzile a căror valoare este mai mică de 1.000 Lei se expediază numai prin internet. Pentru comenzi mai mari, putem expedia produsele prin poștă sau prin curier rapid cu plata la destinatar, ulterior confirmării plății de către bancă.
Factura se expediază prin postă, la adresa poștală indicată în contract.

2. SEAP SICAP

Achiziții în SEAP - Sistemul Electronic de Achiziții Publice sau SICAP, pentru institutii bugetare care sunt obligate să achiziționeze prin SEAP / SICAP, detalii aici >>

3. La sediu

Dacă aveți posibilitatea de a ridica produsele de la sediul nostru, plata se face numai în cont bancar!

Produsele educaționale se adresează exclusiv beneficiarilor finali și NU pot fi comandate de firme producătoare de materiale didactice sau firme care comercializează produse educaționale, în vederea documentării.
Nu suntem distribitori ai programelor la care cursurile se referă, acest lucru reprezintă sarcina clientului.

ATENȚIE!
Licența individuală presupune utilizarea produsului strict pentru instruirea proprie și exclusiv pentru propriul beneficiu.
Licența multiplă se aplică la nivel de instituție, cu număr nelimitat de utilizatori, dar care aparțin aceleiași instituții care a contractat produsul. Ambele licențe sunt nelimitate în timp.
Licența individuală se facturează pe numelele persoanei fizice, licența multiplă se facturează pe numele instituției. Nu se pot factura licențe individuale pentru întreaga instituție.

Oferim comision pentru intermedierea vânzării de produse!
Chiar dacă nu achizitionați un produs acum, vă sfătuim să trimiteți un mail cu titlul care vă interesează, ca să fiți anuntați în eventualitatea unei promoții.
Verificați periodic lista de prețuri, deoarece se modifică în timp.
Lansarea unei comenzi presupune în mod implicit că ați citit, înteles și sunteți de acord cu condițiile de utilizare a produselor.
Încheierea unui contract este obligatorie pentru furnizarea de servicii software.


Back to content