Conditii de utilizare a cursurilor promovate la www.softedu.eu - Soft EDU

Go to content

Main menu:

Conditii de utilizare a cursurilor promovate la www.softedu.eu

Preturi, Comenzi
SOFT EDUCATIONAL TEHNIC - CONDITII DE UTILIZARE - LICENTA

Comanda unui produs prezentat in pagina www.softedu.eu presupune implicit ca ati citit atent si sunteti de acord cu conditiile de utilizare detaliate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa renuntati la comanda dumneavoastra.
Produsele educationale se adreseaza exclusiv beneficiarilor finali si NU pot fi comandate de firme producatoare de materiale didactice, in vederea documentarii.
Daca aveti informatii despre utilizarea ilegala a acestor materiale educationale, va rugam contactati producatorii.
Informatiile (text, imagini, video) din aceasta pagina web nu pot fi copiate sau utilizate fara acordul nostru scris, dar pot fi incluse in linkuri directe, fara a mai fi nevoie de acordul nostru.

Download contract licenta in format Pdf, AICI >>

Licenta individuala presupune utilizarea produsului strict pentru instruirea proprie si exclusiv pentru propriul beneficiu.
Licenta multipla se aplica la nivel de institutie, cu numar nelimitat de utilizatori, dar care apartin aceleiati institutii care a contractat produsul. Ambele licente sunt nelimitate in timp.
Licenta individuala se factureaza pe numelele persoanei fizice, licenta multipla se factureaza pe numele institutiei. Nu se pot factura licente individuale pentru întreaga institutie.

Formularul de comanda Comanda >

Achizitii in SEAP - Sistemul Electronic de Achizitii Publice, detalii aici >>

 
Copyright 2017. Vizualizati intreg continutul la rezolutie de cel putin 1200 pixel.
Back to content | Back to main menu