Opiniile clientilor - Cursuri

Go to content
Opinii clienti

Opiniile clienţilor noştri cu privire la cursuri şi soft educaţional


Puteți lăsa o recenzie aici >

Aveți nevoie doar de un cont Google, care se creează în 20 secunde, ori puteți să ne scrieți părerea și experiența dvs., vom copia recenzia aici.
Este foarte important să înțelegem în cel fel am putea îmbunătăți produsele noastre.
Răspunderea pentru conținutul recenziei aparține autorului.

Trasca Paul: "Neasteptat de eficient, am cumparat un pachet de cursuri Autocad si 3D Studio Max, am beneficiat de reducere s-au expediat imediat, lectiile sunt foarte bine gandite si facute etapizat iar exercitiile - de mare folos. E prima data cand folosesc tipul acesta de instruire si sunt incantat. Felicitari!"

Paul Dan:  "Cursuri cu adevarat profesionale, am invatat foarte foarte eficient, repede. Plus ca iti si raman cursurile si exercitiile, care sunt foarte utile, fara exercitii nu ai ajunge asa departe, asa de repede.
Cele mai eficiente cursuri in limba romana, si gasesti de la 3D Studio Max si Autocad, pana la grafica Adobe si Corel dar mai ales web design, ultimul curs luat este web design si in 8 zile de munca serioasa am reusit sa fac o pagina web superba."

EDIT: am revenit pentru ca am trecut pe Autocad si 3D Studio Max, la fel de bune si bine facute cursurile, pacat ca nu au cursuri pentru Premiere.

Simona Rotundu:  "parcă ai avea mereu lângă tine un profesor, şi îl poţi opri sau porni când vrei tu ..."

Floriana Gologan: "Am parcurs cu interes cursul Adobe Illustrator CC, un curs marca Soft Edu & Marius Tipa. Un curs bine structurat și explicat, un curs CAPTIVANT!"

Mircea Pasclau: "Foarte misto cursul 3D Studio Max si Photoshop Creativ, se invata neasteptat de repede daca faci exercitiile dupa fiecare lectie. Mi-am ratacit cursul 3D Max si am cerut o copie, mi s-a trimis fara nici un comentariu si fara nici o alta taxa, si nu aveam nici factura, au cautat-o ei."

Letitia Murariu: "Profesionisti!"

Doru Bodea: "Cursuri foarte ușor de înțeles și foarte eficiente...recomand cu căldură!!!"

Tudor Cojocariu: "Impecabil! Curs, exercitii, modul de structurare a trainingului, plata, livrare, asistenta. Rapid si foarte eficient."

Dorin Hasna: "Doresc a vă mulţumi pentru excelentul instrument pus la dispoziţie. Cu fiecare lecţie parcursă paşii sunt mai siguri, noţiunile mai clare, toate fiind repoziţionate după o logică pe înţelesul tuturor."

Barbura Adrian:  "În primul vreau să vă mulţumesc pentru cursul photoshop trimis. Sunteţi un adevărat pedogog. Doresc să cumpăr cursul Adobe iliustrator, ataşez contractul scanat."

Mihaela Tudor:  "Cursul este foarte bun, sunt foarte mulţumită de cum este organizat şi explicat..."

Dan I.P. Timofte:  "Mă felicit că am achiziţionat pachetul Autocad şi 3D Studio Max plus cursul de editare video, după studiul primelor două DVD pot deja să îmi modelez şi să randez propriile produse şi să îmi fac propriul clip video cu randarile, este o senzaţie teribilă de independenţă când îţi produci materialele exact aşa cum vrei."

Victor Eugen: "cursul Autocad   2015 - 2018 este foarte bine conceput, pe viitor voi achiziţiona şi desen tehnic Autocad."

Laslo Adrian: "Cursul 3D Studio max este foarte bine conceput, realizat, explicat cu răbdare. Este un curs foarte bun pe care îl recomand!"

Dragoş Minculescu, inginer proiectant CAD:  "Cursul Autocad 2015 - 2018 este într-adevăr complet şi profesional. Am cumpărat de la dvs. şi cursul precedent Autocad 2008, dar aceste este mult mult mai eficient, conţine lecţii video despre care nu ştiam, lucruri pe care nu ştiam că Autocad 2018 le poate realiza, recomand acest curs, al cărui preţ este redus având în vedere că înveţi acasă şi DVD-urile îţi rămân şi are atât de multe exerciţii foarte bine gândite ... "

Raluca Delia Hatman, Iaşi  :"Am încercat multă vreme să găsesc un curs Autocad potrrivit, accesibil şi ca preţ şi că informaţie. Soţul meu a urmat un curs în clasă şi a fost nemulţumit, apoi am găsit aceste DVD ale dvs. şi pot să spun că am învăţat foarte repede, sunt foarte foarte bine explicate lecţiile sunt în ordine firească şi merge de la simplu la complicat şi îmi place şi mă ajută mult că există exerciţii multe pe discuri aşa că ai posibilitatea să te verifici mereu dacă ai lucrat bine."

Liviu Diaconu:  "... lecţiile sunt pline de informaţii utile şi sunt peste aşteptări ..."

Laura M.:  "Felicitări, un curs cu adevărat excepţional, îl recomand cu sinceritate, iar update-urile gratuite m-au impresionat."

prof. Tontoiu Ana:  " Urmăresc cu interes softurile lansate de Dvs., cursurile de Autocad chiar îmi sunt foarte utile ...

Victor Bărăgan, Bucureşti: "  ... Am reuşit să parcurg o bună parte din cursul dvs.şi impresia generală este conform aşteptărilor iniţiale: bine structurat, foarte bine explicat, la obiect, şi nu în ultimul rând la un cost onorabil.
Personal consider că este cel mai bun curs de Photoshop realizat vreodată de un roman, cel puţin până acum. Sunt multe cursuri pe net, am vizionat o grămadă, dar prin comparaţie, cursul   dvs.acoperă 2-3 cursuri străine de acest tip.
Îl voi recomanda fără rezerve şi cu multă căldură oricărui doritor de învăţare sau aprofundare  Photoshop  şi Illustrator  ..."

prof. Nicoleta Dinescu:  " Materialele sunt foarte bune. Vă rog să mă ţineţi la curent cu tot ce este nou în domeniul Soft Educaţional Tehnic"

Burduf Marius:  "Nota 10 pentru cursuri, sunt fff bine făcute ..."

Simona Anghelanu, manager firma de grafică şi publicitate:  "Am cumpărat tot pachetul de cursuri Adobe şi nu îmi pare rău, am numai cuvinte de apreciere pentru conţinutul cursurilor. Ştiam să lucrăm cu Adobe Photoshop şi Illustrator, dar nu ştiam câte lucruri noi au apărut în versiunea Adobe Creative Suite CC. Cursul de Photoshop Expert mi-a atras atenţia din descrierile paginii web şi bine am făcut, pentru că prelucrarea imaginilor RAW este foarte puternică, se pot face extrem de multe lucruri în Adobe Camera Raw ... "

Luchian Velescu Roman, fotograf profesionist:  "Înainte de a cumpăra cursul de la dvs. lucrăm cu Adobe Photoshop Lightroom CC dar nu ştiam că se pot realiza cu el şi operaţii de editare şi corecţie de fotografie atât de complexe, dar mai ales nu ştiam că Lightroom este un organizator şi catalog de imagini atât de eficient, am crezut exact cum aţi spus într-o lecţie video că Lightroom este rudă mai săracă a lui Adobe Photoshop ... ei bine, nu este."

Gherghe Ioan, Braşov: " ... ţin să vă mulţumesc pentru seriozitatea şi profesionalizmul de care daţi dovadă. [...] Încă o dată cu mult respect şi mă bucur pentru privilegiu de a colabora cu dumneavoastră."

Mihai Paraschiv, inginer:  "Cursul Autocad 2015 - 2017 este foarte bine structurat. Lecţiile iau lucrurile de la zero şi în scurtă vreme te trezeşti că ai făcut progrese importante că poţi să îţi închegi un proiect singur poţi desena în spaţiul 2D şi 3D, lucru care m-a convins să cumpăr şi cursul 3D Studio Max care se îmbină excelent cu Autocad pentru a realiza absolutorice proiect ... "

Daniloiu Elisabeta, Director Marketing:  " Am constat că, într-adevăr informaţia este foarte preţioasă în lumea în care trăim: pur şi simplu nu ştiam de existenţa unor programe gratuite care să ne ajute la treburile tipice secretariatului, nu ştiam că se pot economisi atâţia bani. Cu ajutorul trainingului de la dvs. vom economisi şi timp preţios, pentru că angajaţii vor putea să se adapteze repede la noile programe."
prof. Roxana Hertzog "... este senzaţional câtă muncă aţi depus, e tocmai ce aveam nevoie pentru soft educaţional desen tehnic şi pt curs autocad... "

prof. Amalia Ivan:  " ... Am urmărit rapid câteva aplicaţii din curs Autocad 3D, sunt exact ceea ce-mi trebuie pentru lecţiile de specialitate."

prof. Zorela Rebedea: " ...Am primit CD-urile, eu, personal, sunt încântată de ele, le vom folosi la clasă. Cred că vom solicita şi alte soft-uri educaţionale, pentru liceu, în viitor ..."

Madalina Mazilu: "soţul meu, Marius Mazilu, a "răsfoit " fişierele şi a fost foarte încântat de ele, de fapt toată ziua nu s-a mişcat din faţa calculatorului"

Olaru Marius: "Am dat ieri pe internet de cursurile d-voastra şi am rămas impresionat de frumuseţea, claritatea şi   modul pedagogic cu care sunt realizate, bănuiesc că sunteţi unicul din România care creează acest tip de conţinut, mai ales în limba romană."

Alex Stoianovici:  "Am profitat de una din promoţiile tale şi nu pot să spun cât sunt de mulţumit. Am mai încercat cu un curs, a fost ok dar ceea ce am primit de la voi depăşeşte cu mult conţinutul şi valoarea informaţiilor din cursurile străine de profil."  N.A. - curs web design, pachet Photoshop, Camera Raw, Illustrator, Illustrator Workshop."

Marilena Dumbravă: "În sfârşit am reuşit să îmi fac pagină web, fără să plătesc sute de euro unui programator, am urmat lecţiile video WebSite X5 iar acum afacerea mea are şi pagina de prezentare, şi magazin virtual. Lecţiile sunt foarte bine realizate, am reuşit să învăţ foarte repede şi nu este nevoie de nici o noţiune de programare. Felicitări!!!"

prof. Ştefan Boni:  "Am primit coletul conţinând cursul autocad+factura&chitanţa. Bineînţeles că am fost nerăbdător să văd cum rulează şi ce conţine.
Am urmat instrucţiunile şi... nu am decât cuvinte de laudă şi mulţumire !
Vă felicit deocamdată în numele meu dar sunt convins că şi elevii vor fi foarte mulţumiţi (lecţiile erau pictisitoare deoarece copiii luau notiţe pentru fiecare pas urmat .)"

prof. Claudia Nitu:  "Astăzi am avut prima clasă de a 11-a, la care am început să prezint cursul autocad. Am fost foarte plăcut surprinsă să văd că şi pe elevi i-a interesat şi încântat materialele prezentate.   Iniţial mi-era puţin teamă că se vor plictisi după o lecţie sau două. Dar între lecţii video şi, uneori, chiar în timpul ei (opream filmul pt un minut sau două) făceam unele observaţii, completări, pe baza experienţei anului trecut. Am rupt în acest fel ritmul desfăşurării orei, antrenându-i pe copii în discuţii, stimulându-i să pună întrebări. Sunt sigură că şi pentru elevii de anul acesta, orele de aplicaţii cad vor fi atractive, în special când voi începe să combin filmuleţele cu lucrul efectiv pe calculator. Oricum, concluzia este că puteţi fi mulţumit şi chiar mândru de ceea ce realizaţi şi oferiţi colegilor din toată ţara (mă rog, a celor interesaţi). Eu sunt mulţumită şi mândră că pot desfăşura ore frumoase, folosind mijloace moderne şi atractive pt copii."

prof. Lucia Ciordas: "La şcoală, a văzut şi directorul softurile educaţionale, i-au plăcut f. mult, este încântat şi de soft educaţional organe de maşini, mecanisme, organe pentru transmiterea mişcării ... "

Damian Vicol, General Manager: "  Am realizat economii importante prin utilizarea software-ului gratuit, am investit o sumă modică în training pentru curs Gimp şi Open Office iar colegii mei s-au adaptat foarte rapid, încât pot realiza acum, după scurt timp, aceleaşi operaţii şi documente, dar gratuit. Ideea este foarte bună şi eficientă ... mă felicit că am apelat la dvs."

prof. Daniela Constantin - Ferega:  "Un material excelent structurat, într-un stil noncolocvial dar pretenţios, direct, penetrant şi extraordinar de eficient. Folosesc lecţiile CAD din curs autocad şi Iniţiere Windows la clasă, copii învaţa foarte repede, le place, fără să mai vorbim de faptul că şi colegii mei au început să asiste la Lecţiile Video."

prof. Roxana Camelia Hertzog: "Lecţiile sunt super mi-au plăcut f mult, se vede bine se aude bine, copiii sunt foarte încântaţi, în primul rând m-aţi ajutat pe mine să învăţ mai bine şi o modalitate foarte modernă şi atractivă de a-mi desfăşura orele.Mi se pare mai atractiv pentru copii varianta video fiecare putând să înveţe în ritmul său propriu şi putând apoi experimenta singur la calculator. A rămas deschisă problema achizionarii altor softuri, să mă ţineţi şi pe mine la curent cu noutăţile privind softul educaţional."

prof. Maria Girip: "..... Sunteţi un adevărat pedagog. Am răsfoit materialul Curs Autocad 2D, îmi place şi îmi va fi de folos din două motive: metodă de abordare şi limba engleză.

prof. Boroga Aurel: "Materialele care conţin animaţii şi simulări pentru Organe de Maşini şi Desen Tehnic sunt foarte sugestiv realizate, cu impact vizual puternic asupra copiilor, care reuşesc să reţină şi să înţeleagă mult mai bine ceea ce le arăt. Munca mea la catedra s-a îmbunătăţit foarte mult de când predau cu ajutorul acestor materiale."

Smigun Corneliu:  "manualul este concis, cu exemple concrete, bine ilustrate şi uşor de înţeles. Este de remarcat prezentarea efectivă a ferestrelor cu opţiuni şi setări specifice meniurilor din curs autocad, modul în care este explicată introducerea comenzilor specifice programului şi nu în ultimul rând exemplele practice prezentate - simple dar sugestive. Personal, îl consider o bază de învăţare a autocad-ului care însă mi-a lămurit multe întrebări legate de program şi care oferă tot ceea ce trebuie să ştii pentru a aborda ulterior desene din ce în ce mai complexe."

prof. Tontoiu Ana  " Urmăresc cu interes softurile lansate de Dvs., cursurile de Autocad chiar îmi sunt foarte utile ... "  

Gr Sc Dumitru Dumitrescu:    "În primul rând vreau să vă fericit pentru aceste materiale sunt excelente, sper că toţi profesorii să le folosească la orele lor ... "

prof Gina Tegher:  ".... mai ales pentru că mi-a plăcut foarte mult modul cum aţi conceput CD-urile pe care le-am cumpărat. Sunt foarte instructive, explicite şi facilitează mult învăţarea .... Cu siguranţă o să "ţin aproape."
Back to content