Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

Curs Adobe Illustrator CC in limba romana, grafică vectorială

<< ADOBE CC

Nivel de pregătire: începător, mediu, avansat.

Adobe Illustrator este standardul mondial pentru grafică vectorială, iar varianta Adobe Illustrator CC a sa este cea mai evoluată


Împreună cu editorul de imagine Adobe Photoshop CC constituie cel mai puternic și complet pachet de prelucrare grafică, destinat editărilor și corecțiilor de imagine, fotografie, desen vectorial pentru reviste, cataloage, meshuri, bannere, logo.

Logo design este de neconceput fără Adobe Illustrator.

Cursul Adobe Illustrator CC

ISBN 978-973-0-17655-1 conține două DVD cu 103 lecții video care demonstrează folosirea instrumentelor, tehnicilor de lucru pentru grafică vectorială cu programul Adobe Illustrator CC.
Învățați să realizați rapid logo design, logo vectorial, machete pentru reviste, flyere, reclame, printuri, layouturi pentru web design.


Aveți la dispoziție 250 de exerciții, o bogată librărie de brushes și gradients.
Lecțiile video din Curs Adobe Illustrator CC de pe cele două DVD au dimensiunea de 1364 / 728 pixel, la o calitate video excelentă, iar aplicațiile sumative au 1920 / 1080 pixel.

Învățare Adobe Illustrator

Priviți lecțiile video, studiați modul de lucru demonstrat de lector, urmăriți adnotările de pe ecran și asculțati explicațiile audio oferite pe parcursul lecțiilor video, apoi reluați aceleași operații pe propria stație de lucru, deschizând fișierele de exerciții alocate fiecărei lecții din acest curs pentru Adobe Illustrator și încercând să atungeți stadiul final în care se găsesc aceste exerciții pe DVD.

Veti realiza foarte ușor logo design, sau orice alt desen vectorial.
Studiați în propriul ritm, în confortul căminului dvs. tehnicile de lucru cu cel mai utilizat program de grafică vectorială, devenit standard în acest domeniu: Adobe Illustrator CC.

Curs Illustrator, Pen Tool, Refine Path

Curs Adobe Illustrator, Recoloring

DVD 1

Secvențe din Curs Adobe Illustrator CC

Exemple de editări 3D în Curs Adobe Illustrator CC

DVD 2

Updateurile 2017 - 2018 aduse Adobe Illustrator CC

sunt semnificative și usurează mult munca designerului: Touch Type Tool, noul instrument care permite editarea unei singure litere dintr-un cuvânt, Scale și Free Transform Tool eficientizează editarea imaginii vectoriale.
Lucrul cu imagini este mult îmbunătățit, comanda Place fiind posibilă simultan pentru serii de imagini. Pattern Brush are opțiuni noi pentru a crea o perie particularizată, iar exportul CSS pentru web design este și el modernizat.
Adobe Illustrator Print Workflow
Dupa ce ați urmat aceste lecții video, veți stăpâni Adobe Illustrator ca un profesionist, veți putea lucra cu toate instrumentele și veți cunoaște toate tehnicile de lucru.
Recomandăm ca acest curs să fie urmat de Curs Illustrator Workshop Print, dacă doriți să aprofundați tehnicile de lucru Adobe Illustrator în pregătirea pentru tipar a unui pliant, revista, flyer. Vom crea de la zero câteva proiecte, vom pregăti fișierele pentru tipar, studiind tehnicile pre-press și DTP.

Curs Adobe Illustrator CS 3, 4, 5 - Gradient pe curbe
Am primit numeroase întrebări de la clienți care folosesc versiuni mai vechi ale Adobe Illustrator, privind modul în care se poate realiza aplicarea unui gradient pe curbe sau căi - paths. Iată un scurt tutorial referitor la această operație, aici >

Update 2020


Versiunea Adobe Illustrator 24.1.2. din aprilie 2020 aduce noi îmbunătățiri, care vă sunt prezentate în doar 4 lecții video: în 30 minute sunteți la curent cu noile funcționalități 2020.
Nu ne-am referit decât la funcționalități reale ale programului.
Curs Adobe Illustrator CC grafica vectoriala
Back to content